Tuesday, December 21, 2010

Dvor i Veliki Brat u 2011, farma na kraju godine

Novi rijaliti sa VIP ličnostima u kojem će se u ulozi kraljeva i dvorskih luda naći učesnici rijalitija Farma i Veliki brat, počinje 9. januara.
Rijaliti Dvor pratiće čak 24 slavne ličnosti iz celog regiona, koje će živeti 45 dana u pravom dvorcu. Za razliku od Farme ili Survivora, gde učesnici moraju da opstanu u neprikladnim ili teškim uslovima, učesnici Dvora živeće u "svili i kadifi".

Posle tri sezone licencnog rijalitija "Farma" , televizija "Pink" je osmislila svoj koncept pod nazivom "Dvor". Sama lokacija objekta , odnosno Dvora nalazi se kod Pinkovog studija u Šimanovcima.
U rijalitiju će se VIP ličnosti "razvrstavati" po hijerarhiji - oni će se deliti na razne funkcije koje su postojale na dvorovima, od sluge, dvorske lude, pa sve do kralja i kraljice.

Kao potencijalni učesnici dvora spominju se pobednik prošlogodišnje sezone rijalitija Farma Miloš Bojanić, supruga prvog čoveka "Granda" Saše Popovića Suzana Jovanović, čak i Đani Ćurčić koji je navodno već ugovorio učešće u rijalitiju "Parovi", Boki 13, Igor Lazić Nigor, Maja Nikolić, Miki Đuričić i Milan Topalović Topalko.

No comments:

Post a Comment