Friday, December 3, 2010

Dvor Srbija najava - januar 2011 TV Pink

Nakon što se završi tromesečni serijal „Farma“, „ružičasta televizija“ postaće bogatija za još jedan novi rijaliti šou „Dvor“, koji sa emitovanjem kreće 9. januara!

Željko Mitrović



Kako saznajemo, novi rijaliti vratiće takmičare u srednji vek, u kojem su na dvorovima živeli kraljevi i kraljice sa svom svojom svitom. Osim ambijenta koji će nas vratiti vekovima unazad, postojaće dva nadobudna kralja koja će praviti intrige po celom kraljevstvu, a ono što ide uz njih su i kraljica, koja će celu imperiju dovoditi do ludila sa svojim zlobnim intrigama. Ono što će posebno publiku interesovati su dvorske lude, dame lakog morala, sluge i robovi, ali i prave srednjovekovne borbe i sve ostalo što nosi to vreme.

Ko će se sve od VIP ličnosti pojaviti u ovom novom šou, ostaje da se vidi, a da bismo otkrili bar neke od detalja ovog neobičnog i interesantnog šoua, pozvali smo prvog čoveka Pink“ televizije Željka Mitrovića.
- „Dvor“ će biti najinteresantniji šou ikada viđen na ovim prostorima. Emitovaće se na svim „Pinkovim“ frekvencijama. Visina nagrade će biti u kraljevskom stilu, ali i svi ostali učesnici biće kraljevski plaćeni - rekao je Mitrović, i dodao:

- Enterijer kraljevskog dvora biće smešten u Šimanovcima, najjačem industrijskom centru u Srbiji. Inače, šou će krenuti sa emitovanjem 9. januara i ubeđen sam da će kod naroda proći fenomenalno i oboriti sve rekorde gledanosti prethodnih rijalitija.

No comments:

Post a Comment